Početna Novosti Uskoro u našoj prodaji!!!

Uskoro u našoj prodaji!!!

Datum objave: 24.06.2016
Kategorija: Novosti

Savage Gear je ponovno napravio senzaciju i revoluciju u dizajnu varalica.

 

3D RAD & 3D SUICIDE DUCK -mi imamo mogučnost među prvima u Europi dobiti ove novitete prije sezone 2017g.(točnije u 9mj.)

Pa pogledajte kratki video o varalicama.

 

3D Suicide Duck – 3D patkica            https://www.youtube.com/watch?v=O42UNBNRlb4

Model:- 10.5cm -28gr                       - 15cm- 70gr

              

Boje:-Natural, Yellow, Coot

 

3D sken prave divlje patkice pretvoren u površinsku varalicu od vrlo čvrste ABS plastike. Vrlo vjerna imitacija sa rotirajućim nožicama koje stvaraju vrlo atraktivnu površinsku vibraciju sa trakom mjehurića kao što je stvara i prava patkica.

Varalica je opremljena sa dvije jake trokuke ukrašene perjem i lametama za još veću atraktivnost. Sa obje trokuke može se koristiti na otvorenom vodama, a ako imate potrebe za ribolov u terenima sa izraženim vodenim raslinjem onda skinete trokuku sa trbuha te ju učinite potpuno nezakaćivom.

Varalica ima dva načina na koji se može montirati kopča :

''na kljun'' – kod kojeg varalica radi diskretno, kao patkica koja bezbrižno pliva

te kvačenje ''na prsa'' - kod kojeg je varalica malo višlje postavljena te imitira patkicu u paničnom bijegu  sa puno vibracija i pljuskanja.

Varalicu možete vuči sporo, brzo…sa pauzama ….kako god poželite.


 

3D RAD – 3D štakor              https://www.youtube.com/watch?v=-Qwe4LVKsMA&list=PLQNitJlmuIDQRUCtgMu1bUMjhDeHISNaA%20%20-VIDEO%20LINK

Model:

- 20cm-32gr(dužina s repom )

- 30cm- 86gr (dužina s repom)

Boje: - Black, Brown, White, Grey

 

3D sken pravog štakora pretvoren u površinsku varalicu sa mogućnošću zaranjanja od vrlo čvrste ABS plastike. Vrlo vjerna imitacija štakca sa silikonskim nožicama i repom te konstrukcijom tijela koje stvara vrlo atraktivnu površinsku vibraciju svojim izazovnim S-Curve radom.

 

Varalica ima dva načina na koji se može montirati kopča :

''na nos'' – gdje možete postići da potopite varalicu te ju vodite ispod površine gdje će svojom savršenom S-Curve akcijom imitirati štakca koji roni.

Kada ga zaustavite on će isplivati na površinu pošto je varalica plutajuća i u tom trenutku je najčešći napad predatora.

 

A ako ga zakopćate ''na spojler'' onda ga možete voditi na samoj površini, a tada stvara vrlo izazovnu 'wake' S-Curve akciju koja će sa dna dići i najveće mamare.

Maintanence Kit -uz 3D RAD varalice možete naručiti i i kit nadomjesnih dijelova kod kojeg dobivate zamjenske silikonske uši, nožice i rep ukoliko ostanete bez nekog od dijelova.