Početna Novosti Otvorenje Web Shopa

Otvorenje Web Shopa

Datum objave: 03.12.2014
Kategorija: Novosti

Kako mogućnosti i dostupnost interneta svakim danom idu sve dalje i dalje, pojam web shopa je u svijetu postao sinonim za jednostavnost kupovine iz ugođaja vlastitog doma. AKRO trgovina je svojim bogatim asortimanom ribolovne opreme otišla korak dalje i od sada nudi proizvode namjenjene ribičima putem novog web shopa. Pronađite nešto za svoje ribičke gušte, bez obzira u kojem dijelu Hrvatske obitavali.

AKRO trgovina  postoji još od 2003. godine, no 2013. godine osim poljoprivrednog programa našu trgovinu upotpunili smo ribolovnim programom.

Naša vizija je da kupci vide razliku u prezentaciji proizvoda i odnosu djelatnika u našoj trgovini te da kupac može opipati rukama, isprobati i testirati proizvode kako bi bio što zadovoljniji u svojim kupovnim namjerama.

Novitet našeg obrta je i Web Shop " Oprema za ribolov" koji je počeo sa radom 03.12.2014. godine te smo samim time pristupačni u svim djelovima Lijepe Naše. Nastao je iz ribolovnih potreba s ciljem da se širokom paletom proizvodnog asortimana pokrije cijeli niz danas aktualnih tehnika i disciplina ribolova.

Akro trgovina nalazi se u Hrašćici, Kralja Tomislava 33, u svom asortimanu nudi renomirane brandove poput Shimana, Okume, Maruta, Ron Thomspona, Ownera, Mustada, Rapale, Mivardi SavaGeara i mnogih drugih brandova.

Putem otvorenja Web shopa "Oprema za ribolov" želimo svim kupcima dobrodošlicu te prilikom narudžbe odobravamo besplatnu dostavu do kraja 2014. godine!

Ugodnu kupnju želi Vam cijeli tim Akro trgovine!