Početna Novosti Nova sezona za nove varalice!!!

Nova sezona za nove varalice!!!

Datum objave: 12.07.2016
Kategorija: Novosti

Donosimo Vam specijalnu ponudu varalica koje je Savage Gear predstavio na EFTTEX-u 2016, kao jedne od aduta za 2017.

 

Mi imamo mogućnost među prvima u Europi unaprijed dobiti ove novitete prije sezone 2017!!!!

 U prilogu potražite: kratak opis pojedinih varalica, njihovu namjenu i linkove na YouTube filmiće da steknete bolju sliku o čemu se točno radi.

Savage Gear 3D Horny Herring tonuća, silent zara
Zbog ugrađenog tungsten otežanja u vidu kuglica raspoređenih po doljnjem dijelu ove izuzetne varke, Horny herring se prilikom zabacivanja ponaša kao balistički projektil namijenjen najdaljim izbačajima. Može se voditi po površini, pustiti metar ili dva ispod gdje se može voditi poput jerka ili ju jednostavno pustiti da lovi u propadanju jer ima vrlo jaku vibraciju izazvanu dobro raspoređenim tungsten kuglicama. Na moru za brancine i strijelke, na slatkoj vodi ubojica velikih bolena, klenova i pastrva na jezerima- 3D Herring je prva Savage Gearova univerzalna „silent“ zara za sve uvjete!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Kx0aPOOLKpk

 

Savage Gear 3D Roach
3D Roach je još jedna varalica izrađena 3D skeniranjem tijela prave žutooke. Ovaj puta radi se o Line thru varijanti koja je prije svega namijenjena „stop&go“ kao i za jerk i glide prezentaciju idealnu za ribolov velikih grabežljivaca poput štuke. Ovu realističnu žućku može se prezentirati i jednoličnim povlačenjem i laganim twitchanjem s pauzama što joj daje široke atraktivne glidove sa strane na stranu vjerno oponašajući živi predložak. Opremljena je sa jednom velikom trokukom koja ostaje u ustima zubatih grabežljivaca čuvajući dragocjeni silikon koji se „popne“ po sajli.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=AzlbyoaiPuI

 


Savage Gear 3D Crucian Crank
Napokon! Ono što je falilo u SG ponudi bile su klasične patkice namijenjene lovu svih vrsta grabežljivaca prvenstveno na tekučicama. Okruglog presjeka i savršeno izbalansirane, ove varalice proizvode jaku vibraciju i prilikom najsporijeg povlačenja. Izrađene u tri standardne veličine te u Shallow i Deep verziji, 3D Crucian Crankovi pokrivaju sve vidove modernog varaličarenja. Manji modeli su idealni za lov pastrva, klenova i jezova dok su srednji i veći predviđeni za lov bassa na jezerima dok za tekučice i ribolov somova imamo samo jednu riječ- fantastično!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=cAT0haZZKHk