Početna Novosti Canibal - fish eat fish!

Canibal - fish eat fish!

Datum objave: 29.01.2015
Kategorija: Novosti

U današnje vrijeme trgovine nude velik izbor varalica raznih oblika, boja, dužina i materijala od kojih su izrađene... Međutim jedni silikonci su me oduševili: Canibal-fish eat fish!

Savage Gear Lures wih an atitude!!!

Canibal je napravljen od kvalitetnog silikona koji nije premekan kako bi radio i kod sporih prezentacija dok je u isto vrijeme poprilično otporan na zube raznih predatora. Ova odlićna gumena varalica dostupna je u četiri veličine: 6,8cm, 8cm, 10cm, i 12,5 cm, te dolaze u sedam atraktivnih boja: Minnow, Perch, Fire tiger, Yellow glow, Black i white, Clown i Blue Pearl.

Možete ga montirati na laganu jig glavu ili worm udicu, ovaj silikonac raditi će i prilikom najsporijeg povlačenja što je idealno za lov jezerskih štuka i smuđeva, dok se sa manjim modelima odlično love grgeči i bassovi. Montiran na teže jig glave, Cannibalom možete upecati i riječne grabežljivce poput soma, smuđa ili štuke, a u zadnje vrijeme na njega se sve više dobro love i boleni. Mega popularan silikonac kojega se može preporučiti ljubiteljima ribolova varalicom kao univerzalca s kojim se pokrivaju svi uvjeti na vodi.